Dag ouwe vriend

Maandag moet ik afscheid nemen van een vriend die ik drie jaar heb gekend. Altijd voor me klaar gestaan, en heeft me altijd overal gebracht waar ik naartoe wilde.

Helaas, aan alles komt een einde, zo ook in dit geval.

Ik heb het in dit geval over mijn Toyauto Prius. Maandagmiddag om 2 uur komen ze ‘m ophalen, en zit ik ongeveer 24 uur zonder voiture.

Het doet wel zeer. Nooit een mankementje gehad. Ja, het enige probleem dat ik met de Prius heb gehad, was dat iemand ooit een gaatje in mijn benzinetank had geboord. Net die avond ervoor had ik ‘m zelfs helemaal volgetankt, een volle tank in 1 nacht leeg en een oplettende buurman die mij erop wees dat mijn auto lekte. Ik vond het al zo raar dat de benzinemeter zo laag stond.

Maar goed, maandag ben ik hem kwijt. *snif snik*

Dinsdagmiddag krijg ik een tijdelijke huurauto in afwachting van mijn nieuwe leaseauto; een Renault Kliko. Toch weer iets heel anders.

2 comments

  1. Tja ze zeggen altijd dat je altijd even pijn moet lijden bij verlies van.. maar in dit geval wordt je er wel weer beter van.. nieuwe auto, goeie carkit, etc..

    Uiteraard kom je hem wel even laten zien he! En ik wil dr natuurlijk wel ff mee kijken of ie geschikt is voor de clio race club!

    grjs Beer

Comments are closed.