T-mobile.nl en bandbreedte *updated*

Ik bel sinds vandaag mobiel via T-Mobile, en nu was ik benieuwd hoeveel bandbreedte ik nu eigenlijk per maand heb. (volgens mij 800mb, maar dat wil ik dubbelchecken)

Ik heb dat hele T-mobile.nl afgestruind, maar ik kom er niet achter. Je kunt er wel zien hoeveel beltegoed je hebt, e.d. maar je bandbreedte, neuh je hebt toch onbeperkt*?

*tot een maximum van x MB

Mobiel internet, ze kunnen nog altijd niet gewoon duidelijk en eerlijk vertellen wat je hebt.

*update*
Uiteindelijk de hellpdesk maar gebeld, en daar vertelden ze me dat ik 1000MB per maand heb. Had toch handiger geweest, als dat gewoon naast de andere gegevens van je belbundel op de website zou staan. Liefst ook met een teller erbij, hoeveel je al verbruikt hebt. Het is de freaking 21ste eeuw!