Ik probeer even iets met een nieuwe gallery-tool dat ik geinstalleerd heb op madjo.nl, het heet Koken, maar het gaat niet over gerechten ofzo, maar is een tool om foto's te kunnen delen.

Het heeft ook een soort weblog-functie, waarin ik essays kan delen met foto's en andere media. Maar ik heb op dit moment geen foto's of andere media paraat om te delen. Dus die functionaliteit komt later.

Voordeel van een eigen site is wel dat je je foto's op die manier volledig in eigen beheer houdt, het nadeel is wel dat je daarmee weinig exposure krijgt, tenzij je naamsbekendheid krijgt als fotograaf, iets dat ik niet ben. Ik durf mezelf niet eens hobby-fotograaf te noemen. Ik schiet graag plaatjes, maar merendeel ervan is crap, en dat ben ik van mezelf bewust.

Ik hoop ook dat ik hiermee audio kan delen, dat zou wel handig zijn. Want daar ben ik ook af en toe mee aan het experimenteren.